tai chi dan beogradResavska 35, peti sprat 

 Ćigong – ponedeljak i sreda od 18 do 19h

Taiđićuen – ponedeljak i sreda od 19 do 20h, petkom od 18 do 19h (tokom septembra sve grupe dok se ne formira početna)

čas ćigonga Yi Jin Jing BeogradBul. Zorana Đinđića 44a (mesna zajednica Ušće)

DO APRILA 2017.  od aprila se sve grupe sele u Resavsku 35. do septembra kada ćemo ponovo biti i na NBG nakon regulisanja ugovora sa JP Poslovni prostor!

 Ćigong – utorak od 1830 do 1930h i četvrtak od 1815 do 1915h.

 

Cenovnik mesečnih časova:

  • Ćigong – 30EUR
  • Taiđićuen – 35 EUR

Cene su izražene u EUR na mesečnom nivou, uplaćuju se od 1. do 10. u mesecu u dinarskoj protivvrednosti po višem kursu na dan uplate. Članarina se plaća od septembra do juna. U slučaju da je neko odsutan, plaća 50% od članarine. Prilikom upisa u klub/Savez, uplaćuje se godišnja članarina u iznosu od 15 EUR koja važi za tekuću godinu. Članarina Vam omogućava niže cene radionica, seminara, izleta itd. koje organizujemo u toku godine.

ćigong Yi Jin Jing BeogradPrivatni časovi ćigonga i taiđićuena se organizuju prema želji i potrebi polaznika.

Privatni časovi su otvoreni svima i nije potrebno da neko bude član Saveza ili kluba.

U zavisnosti od tematike časova (koja je poprilično široka) zavisi i sam broj časova kao i cena.

Molimo Vas da nas pozovete ukoliko Vas interesuju privatni časovi!

JPW2962_0775-441x307Tui Na je istočnjačka manuelna terapija tela koja se praktikuje u Kini preko 2000 godina. Jedna od drevnih veština poboljšanja i očuvanja zdravlja, pa čak i lečenja, pored akupunkture i prirodnih herbalnih lekova predstavlja seriju različitih pritisaka, tapkanja i ubadanja dlanovima, jagodicama i zglobovima prstiju kako bi se telo oslobodilo blokada duž telesnih meridijana i stimulisao tok životne energije Ći (Qi, Chi) i krvi.  Pospešujući tok životne energije uz pomoć ovog sistema, možete poboljšati zdravlje, pojačati imunitet i obavljati svakodnevne aktivnosti uz više vitalnosti.

Pozovite i zakažite Vaš termin!
Broj mesta ograničen.

Veštine zdravstvenog ćigonga i taiđićuena(tai čija) su idealne za sve one koji rade u kancelarijama i opterećeni su tesnim rokovima i svakodnevnog donošenja teških odluka.

Postoji nekoliko stotina raznih vežbi koje neko može praktikovati, a svi pokreti se izvode polako uz svesnu kontrolu disanja i usredsređivanja misli na “ovde” i “sada”.  Posebna pažnja se posvećuje telesnoj posturi i pravilnosti izvođenja pokreta koji za cilj ima da pokrene životnu energiju kroz celo telo. Na taj način se, tokom vremena, povećava koncentracija i mentalna izdržljivost polaznika, ali se i telo dovodi u balans.

Bilo da se radi o kraćim radionicama pravilnog sedenja i vežbi za ublažavanje posledica dugotrajnog sedenja, vežbi disanja i koncentracije, višesatnim seminarima ili grupnim časovima koji se održavaju u kompaniji u radno vreme, efekti vežbanja se mogu osetiti kod nekih polaznika odmah nakon prvog treninga, dok većina oseti boljitak nakon 2-3 redovna treninga.

Do sada smo realizovali mnoštvo radionica i seminara i učestvovali na nekoliko team building aktivnosti realizovanih za kompanije. Neke koje bismo izdvojili su:

  • Sanofi/Udruženje reumatologa/Dan zdravlja
  • Erste bank/deo team building aktivnosti
  • Gi Group/Nelt/sportski dan za zaposlene
  • Grundfos/sportski dan za zaposlene
  • Savanova/promocija vežbanja na otvorenom i aktivacija prostora promenade
  • Udruženje ORS i Udruženje reumatologa Srbije/godišnji kongresi reumatologa
  • Asocijacija kineskih privrednika u Republici Srbiji/obeležavanje kineske nove godine

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, pozovite nas i zakažite sastanak!
Unapred se radujemo saradnji 🙂

Priključite se našoj E-mail listi

Pošaljite nam Vaš E-mail i priključite se našoj E-mail listi kako biste dobijali najsvežije informacije o našim aktivnostima i događajima koje organizujemo!

Nadamo se da ćemo se videti na nekom od njih!

Uspešno ste se prijavili!