Feng Šui i Ćigong - Ćigong savez Srbije

Feng Šui i Ćigong


"Kakve veze imaju umetnost uređenja prostora i veština poboljšanja zdravlja?!?" zapitao bi se neko...

I ovo je očekivana reakcija većine ljudi.

Međutim, uređenje prostora i veštine poboljšanja zdravlja dele iste teoretske i kosmološke teorije i postulate SVEGA što potiče iz Kine...

To su:

* teorija Taiđija (Taiji) kod nas poznata kao dinamički odnos i dualitet Jina i Janga
* teoriju Pet elemenata postanja ili promene (Wu Xing)
* teoriju Osam trigrama (osam pravaca, principa itd...) poznatu kao Ba Gua
itd...

U skladu sa holističkim principima (kako gore, tako i dole; kako spolja, tako i iznutra; sve je deo jedno zajedničkog sistema i mala promena unutar jedinke prouzrokuje promenu u sisitemu), smatramo da svi oni koji su zainteresovani za uređenje svog životnog prostora i primenjuju principe Feng Šuija mogu da dobiju još bolje rezultate uz ćigong vežbe. Ili obrnuto.
Svaka osoba koja se oseća dobro u svojoj okolini i u sopstvenom telu može da postigne mnogo više u odnosu na osobu koja je nezadovoljna sobom ili prostorom u kome boravi.

Uz pomoć naših saradnika, rešili smo da iskoristimo naše znanje i ponudimo jedinstven proizvod na tržištu - spoj Feng Šuija i Ćigonga!

Naša ekspertiza obuhvata izradu:

*Feng Šui životnog prostora

određivanje energetskog potencijala prostora stanovanja u odnosu na mesto na kome se nalazi i vremena kada je objekat sagrađen sa ciljem poboljšanja kvaliteta života
*godišnjeg Feng Šuia

određivanje energetskog potencijala životnog prostora u odnosu na raspored, uticaj godišnjih energija ,kao i njihov uticaj na one koji u prostoru borave

*godišnjeg Ba Zi-ja

određivanje ličnog godišnjeg potencijala na osnovu principa feng šuija i datuma rođenja uz preporuke za iskorišćenje potencijala u tekućoj godini

*personalizovanih Ćigong vežbi

personalizovane vežbe sistema za poboljšanje i očuvanje zdravlja osmišljene prema ličnom Ba Zi proračunu za tekuću godinu. Iskoristite i ojačajte svoju energiju uz zaštitu od nepovoljnih uticaja prema principima ćigonga, kineske medicine i feng šuija!


Ovde možete videti posebne pakete usluga koje smo spremili za Vas:


prvi nivo
• izrada Feng Šui životnog prostora
• izrada godišnjeg Feng Šui
• gratis preporuke za aktivaciju prostora prema ličnom Ba Zi-ju

drugi nivo
• izrada godišnje BaZi karte (sopstveni lični potencijali i najbolje mogućnosti u toku godine • dizajn/projektovanje i snimanje personalizovanog seta Ćigong vežbi u trajanju od 30 do 45 minuta na osnovu ličnog Ba Zi-ja za tekuću godinu(HD video snimak sa objašnjenjima) za jednu osobu (moguće je osmisliti vežbe za više osoba koje žive u istom prostoru)

treći nivo
• izrada Feng Šui životnog prostora
• izrada godišnjeg Feng Šui
• gratis preporuke za aktivaciju prostora prema ličnom BaZi
• dizajn/projektovanje i snimanje personalizovanog seta Ćigong vežbi u trajanju od 30 do 45 minuta na osnovu ličnog Ba Zi-ja za tekuću godinu(HD video snimak sa objašnjenjima) za jednu osobu (moguće je osmisliti vežbe za više osoba koje žive u istom prostoru).


Promotivni period traje do 5. aprila 2019. Uz bilo koji nivo tokom promo perioda, cena online konsultacija i izlaska na teren uz 10% popusta!


Ovde možete videti pojedinačne usluge i proizvode koje smo spremili za Vas:


• Izrada Feng shui životnog prostora ili godišnje Feng shui konsultacije
• Izrada godišnje BaZi karte
• Projektovanjei snimanje personalizovanog seta Ćigong vežbi prema Vašem Ba Zi-ju za tekuću godinu
• Dopunske online konsultacije za usluge 1,2,3 ili 4 (Skype ili neki drugi vid online komunikacije u trajanju do 45 minuta)
• Izlazak na teren, pregled stanja, merenje i crtanje tlocrta

error: Zaštićen sadržaj!! Kontaktirajte nas ukoliko želite da prenesete neki tekst.